Een kijkje nemen binnen Kindercentrum Petito's

Neem een kijkje wat Kindercentrum Petito's te bieden heeft. De inrichting, het gebruik van materiaal en spelaanbod is afgestemd op de behoefte en belevingswereld van kinderen van alle leeftijden. 

De kinderkeuken

Amigo’s heeft een kinderkeuken waar kinderen onder begeleiding op een veilige manier kunnen kokkerellen. Gezond kokkerellen speelt een belangrijke rol binnen het activiteitenaanbod van Amigo’s. 

De speelhal

Regelmatig spelen we met een groep kinderen in de centrale speelhal. De speelhal is heel kleurrijk en is een ruimte waar kinderen actief bezig kunnen zijn. Deze grote ruimte straalt een hele vrolijke sfeer uit. Voor ieder kind is een speelplek gecreëerd waar het zich uit kan leven. In de speelhal bevindt zich ook de BoekStart leeshoek en de groepsruimte van de Peuteropvang en 3+ groep. De speelhal biedt tal van mogelijkheden. 

De buitenspeelplaats

De buitenspeelplaats kent diverse speelplekken die de kinderen kunnen ontdekken. Kenmerkend is het grote kasteel wat op een berg staat. Kinderen kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren. Verder beschikt het kindercentrum over een zandbak, een speelbos en een multifunctioneel sportveld. 

Fort activion

Hier kunnen kinderen naar hartelust sporten en spelen in de sporthal, werkplaats, het theater en de bioscoop.

Speelhoeken

Kinderen kunnen met veel plezier spelen in een van de speelhoeken. Zoals de Lego-, jongens- en meidenhoek. Ook kan er gegamed worden op verschillende spelcomputers en is er een voetbaltafel. Voor handenarbeid is er een heuze werkplaats ingericht voor houtbewerking. 

Bekijk een impressie van Petitos

 

Kijk eens rond

 

Wilt u de sfeer van kindercentrum Petito's zelf ervaren?

Vraag vrijblijvend een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.