KC natuurlijk Petito’s

Een kinderopvang en buitenschoolse opvang waar kinderen volop ruimte krijgen om hun natuurlijke nieuwsgierigheid te verkennen, actief te ontdekken en te leren door bewegen.

Locatie Anspach
Hertog Janstraat 34
5104 EZ Dongen

Kinderdagopvang
Natuurlijk Petito’s

Voor kinderen van 0-4 jaar

Natuurlijk Petito’s is de kinderdagopvang waar kinderen dansen terwijl ze leren tellen of een kunstwerk maken terwijl ze over kleuren leren. Bij Petito’s geloven we dat actief ontdekken de sleutel is tot leren. Bij ons beweegt leren met de kinderen mee. Beweging is altijd een essentieel onderdeel van onze dag. Want leren is niet alleen iets wat je met je hoofd doet, maar met je hele lichaam!

Schrijf je nu in!

Buitenschoolse opvang Avontuurlijk Petito’s

Voor kinderen van 4-12 jaar

Avontuurlijk Petito’s is de buitenschoolse opvang waar kinderen avontuurlijk leren door de natuur in te gaan en actief te ontdekken en te leren door te bewegen. We stimuleren de kinderen om hun zintuigen te gebruiken en zelf op ontdekking te gaan. Of het nu gaat om het proeven van nieuwe smaken, lekker vies worden bij de zand- en watertafel, of op zoek gaan naar beestjes in de natuur. Door actief te ontdekken ontwikkelen kinderen niet alleen kennis, maar ook zelfvertrouwen en vaardigheden om problemen op te lossen.

Schrijf je nu in!
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.