Kinderopvang

Petito’s is een ideale plek voor een kind om geheel verzorgd de wereld te verkennen, terwijl ouders onbezorgd elders bezig kunnen zijn. Door een verantwoord pedagogisch beleid te voeren biedt het kinderdagverblijf kwaliteit die aansluit bij de wensen van ouders / verzorgers.

Kinderdagverblijf Petito’s bestaat uit vier verticale groepen en één 3+ /peuterplusgroep. Wij bieden opvang aan kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. Op de groepen creëren wij een huiselijke sfeer, zodat een kind zich gemakkelijk veilig en vertrouwd kan voelen. De inrichting, het gebruik van materiaal en spelaanbod is afgestemd op de behoefte en belevingswereld van het jonge kind. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen die een rustige sfeer uitstralen. De wanden en vloeren hebben rustige, frisse kleuren. Zo vormt de omgeving een rustige achtergrond voor het vaak toch al fel gekleurd speelgoed. De speelhal is heel kleurrijk en is een ruimte waar kinderen actief bezig kunnen zijn. Deze grote ruimte straalt een hele vrolijke sfeer uit. Voor ieder kind is een speelplek gecreëerd waar het zich uit kan leven.

Een persoonlijke benadering naar ouders en kind vinden wij belangrijk. Al onze pedagogisch medewerkers hebben een kindgerichte opleiding op minimaal M.B.O.-niveau gevolgd en zijn gediplomeerd, zodat wij kwalitatief hoogwaardige kinderopvang kunnen bieden. Gemiddeld verblijven er in elke groep 12 tot 16 kinderen en worden zij begeleid door 2 a 3 pedagogisch medewerkers.

Wilt u de sfeer op ons kindercentrum zelf ervaren? Vraag vrijblijvende informatie en een rondleiding aan! Klik hier.

 

Contactgegevens
  • Kdv Petito’s LKR nr. 131063935
  • Bso Amigo’s LKR nr. 689876476
  • Kvk TIlburg 64814335
Op Facebook
2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.