Faciliteiten

Amigo’s heeft een huiselijke leefruimte met de sfeer van een woonkamer, maar dan volledig aangepast op de interesses van kleuters en basisschoolkinderen. Aan tafel kan gezellig een glas water of sap gedronken worden en kunnen kinderen hun belevenissen van die dag vertellen.

Kinderen mogen vervolgens zelf een invulling geven aan hun vrije tijd. In de woonkamer van BSO “het Sprookjeskasteel” is een poppenhoek met o.a. barbies, een kast met allerlei gezelschapsspelletjes, constructiemateriaal, knutselmateriaal en speelgoed voor fantasiespel. Kinderen kunnen lekker ontspannen (strip)boeken lezen op de bank, maar er wordt ook de mogelijkheid geboden om even televisie of DVD te kunnen kijken of om muziek te kunnen luisteren. Bij de huiskamer van BSO “het Spookkasteel” is de inrichting en het spelaanbod afgestemd op kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. We hebben een meidenhoek, een jongenshoek, kinderfitness, een kinderkeuken, computerhoek, disco-ruimte, een droomkamer, een theater, Fort Activion, een werkplaats, kortom te veel om op te noemen!

Buiten is ook van alles te beleven, zoals een skelterbaan, een multifunctioneel sportveld, speelbos en diverse klimtoestellen.

Contactgegevens
  • Kdv Petito’s LKR nr. 131063935
  • Bso Amigo’s LKR nr. 689876476
  • Kvk TIlburg 64814335
Op Facebook
2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.