Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Amigo’s is in hetzelfde pand gevestigd als kinderdagverblijf Petito’s. Kinderen kunnen dus vanuit kinderdagverblijf Petito’s doorstromen naar Amigo’s, vanuit een vertrouwde en bekende omgeving.

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen terecht op Amigo’s voor buitenschoolse opvang. Uitgangspunt is dat kinderen zich na schooltijd kunnen ontspannen en zich bezig kunnen houden met hun interesses. De pedagogisch medewerker heeft vooral een stimulerende en begeleidende rol. In samenspraak met de kinderen worden allerlei activiteiten aangeboden en geven we de kinderen de ruimte die ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen.

Groepsleiding laat de kinderen zoveel mogelijk vrij in hun vrijetijdsbesteding. We vinden het belangrijk dat kinderen zelf keuzes leren maken en bieden ze graag verschillende manieren aan waarop ze een invulling kunnen geven aan hun vrije tijd. Daarnaast vinden we het belangrijk dat kinderen plezier kunnen beleven aan de omgang met leeftijdsgenootjes en vriendschappen op kunnen bouwen.

Wilt u de sfeer op onze BSO zelf ervaren? Vraag vrijblijvende informatie en een rondleiding aan! Klik hier.

Contactgegevens
  • Kdv Petito’s LKR nr. 131063935
  • Bso Amigo’s LKR nr. 689876476
  • Kvk TIlburg 64814335
Op Facebook
2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.